Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jirkaodmisi

21. 9. 2009 8:54
hryhry a karel čapek

i já přeji hodně duševního zdraví, nepozoruji, že vy Vám někdo něco zakazoval, Karla Čapka (jakožto velmi slušného člověka a vynikajího spisovatele a filosofa) vskutku doporučuji nejen číst.... 

0 0
možnosti

hryhryhry

21. 9. 2009 8:49
přeji Vám hodně zdraví

ubožáčci nesnesou kritiku, to je pravda, ale jejich jest království nebeské. Mým nejmilejším autorem je z českých spisovatelů Karel Čapek. Doporučovat a zakazovat si od nul opravdu nedám.

0 0
možnosti

JTK82

22. 9. 2009 8:14
Re: přeji Vám hodně zdraví

Aha, takže doktorka, která mluví dvěma světovými jazyky (další dva studuje), žije a pracuje na druhé straně zeměkoule, pomáhá potřebným a snaží se ze všech sil přežít v tolik odlišné společnosti, než je ta naše - to je podle Vás nula??? Napsala "jakštakš", ale dala to do uvozovek. Asi tím chtěla něco vyjádřit, protože kdyby ne a kdyby vědomě napsala gramatickou chybu, uvozovky by nepoužila. Už Vám svitlo, hryhryhry? V Indii se nedodržují žádná pravidla silničního provozu, snad jen to jedno: "krávu nepřejedeš!". Možná chtěla autorka naznačit tím "jakštakš" něco víc, než jen to, že jejich nový řidič jezdí celkem obstojně. Já tady žiju a bohužel, vlastního řidiče k dispozici nemám. To je celkem průšvih, protože se nikam nedostanu. Motoroví rikšové tu nejsou, ti jezdí pouze v Delhi, na cyklo - rikšovi se nikam daleko nedostanu a taxík mě na nějakou "střední" vzdálenost nepoveze, páč by z toho neměl kšeft. Stačí?

0 0
možnosti

17. 9. 2009 7:34
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

akki

16. 9. 2009 23:56
jakš-takš

To myslíte vážně?

Bez toho by byla karma.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS